Afbeelding

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. Garage E.J. Auto’s voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

Afbeelding

Naverkoop

Uw voertuig is bij ons zeker in goede handen! Er staat een professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Deze mensen worden permanent opgeleid en evolueren mee met de steeds ingewikkeldere technieken. In het magazijn kan u ook steeds terecht voor originele onderdelen.

Afbeelding

Occasies

Ontdek ons aanbod aan occassies. U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de aankoop van een nieuwe wagen kan u ook steeds uw oude wagen aan ons overlaten.

Afbeelding

Carrosserie

Onze carrosserieafdeling is uitgerust met de laatste nieuwe machines en technieken om een onberispelijk resultaat te garanderen : spuitcabine, verflabo. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het herstellen of vervangen van ruiten. Binnen de kortst mogelijke tijd herstellen wij voor u uw wagen. Ondertussen kan u gebruik maken van onze dienst vervangwagens om uw mobiliteit te verzekeren.

Afbeelding

Vervangwagen

U kunt geen dag zonder een voertuig? Onze vervangwagendienst biedt u de keuze uit verschillende voertuigen tegen een aantrekkelijke prijs. Fietsen staan gratis voor u klaar!